by admin

Μοσχαράκι σούπα ή η σούπα που γιατρεύει

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Αυτό που κάνει τη σούπα αυτή ξεχωριστή είναι πως τσιγαρίζω το κρέας σε ελάχιστο λάδι για να ροδίσει καλά και να δώσει νοστιμιά. Φτιάχνω δηλαδή στην ουσία έναν σκούρο ζωμό κρέατος τον οποίο μετά χρησιμοποιώ για να βράσω λίγο κριθαράκι. Έτσι η σούπα ενώ είναι πολύ ελαφριά, μιας και δεν έχει λιπαρά ή φυτικές ίνες, είναι και νόστιμη από το umami που δίνει το τσιγάρισμα.
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu
Κατηγορία: Σούπες
Περισσότερες συνταγές: μοσχάρι σούπα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το foodjunkie.eu