292
Υλικά
- λεμόνι -
- πορτοκάλια -
ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΗ ΦΛΟΥΔΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ Η' ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥΠροσπαθω να χρησιμοποιω στην κουζινα μου, οσο το δυνατον φυσικα υλικα. Ετσι και για τα αρωματα στα γλυκα, χρησιμοποιω μπαχαρικα, αρωματισμενη ζαχαρη που την φτιαχνω εγω, σπιτικα λικερ, και ξυσμα απο ακερωτα λεμονια ή πορτοκαλια. Επειδη δεν ειναι παντα δυνατον να εχω στην διαθεση μου ομως ακερωτα εσπεριδοειδη, οταν βρισκω και τα χρησιμοποιω για τον χυμο τους, ειτε τριβω την φλουδα τους και την καταψυχω, ειτε την αποξηραινω.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com