by admin

Κιμάς πλακέ στην κατάψυξη

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Για να καταψύξουμε σωστότερα τον κιμά που μόλις αγοράσαμε, τον χωρίζουμε στις δόσεις που θέλουμε, τον βάζουμε σε νάιλον σακουλάκια και τον πιέζουμε με τις παλάμες μας ώστε να γίνει πλακέ. Έτσι αποθηκεύεται καλύτερα στην κατάψυξη, καταψύχεται και αποψύχεται γρηγορότερα και χωρίς, όπως συνήθως συμβαίνει, να έχει αποψυχθεί μεγάλο μέρος του και στο κέντρο να μένει παγωμένος.
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Συμβουλές

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr