by admin

Κονσερβοποίηση Κληματόφυλλων

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Επειδή αγαπώ πάρα πολύ τα ντολμαδάκια με κληματόφυλλα, πάντοτε προσπαθούσα
να συντηρήσω αρκετά φύλλα, φρέσκα ή ζεματισμένα, μέσα στην κατάψυξη. Όμως το
αποτέλεσμα αυτού του είδους της συντήρησης δεν με ικανοποιούσε, διότι τα φύλλα
θρυμματίζονταν ή αλλοιωνόταν το χρώμα τους. Απογοήτευση!

Ώσπου πέρσι δοκίμασα τη μέθοδο της κονσερβοποίησης, την οποία βρήκα
πανεύκολη και πολύ αποτελεσματική!

Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com
Κατηγορία: Συμβουλές

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το helengrblog.blogspot.com