40
Υλικά
- αμπελόφυλλα 80 τμχ
- αλάτι 1 κγ
Επειδή αγαπώ πάρα πολύ τα ντολμαδάκια με κληματόφυλλα, πάντοτε προσπαθούσα
να συντηρήσω αρκετά φύλλα, φρέσκα ή ζεματισμένα, μέσα στην κατάψυξη. Όμως το
αποτέλεσμα αυτού του είδους της συντήρησης δεν με ικανοποιούσε, διότι τα φύλλα
θρυμματίζονταν ή αλλοιωνόταν το χρώμα τους. Απογοήτευση!
να συντηρήσω αρκετά φύλλα, φρέσκα ή ζεματισμένα, μέσα στην κατάψυξη. Όμως το
αποτέλεσμα αυτού του είδους της συντήρησης δεν με ικανοποιούσε, διότι τα φύλλα
θρυμματίζονταν ή αλλοιωνόταν το χρώμα τους. Απογοήτευση!
Ώσπου πέρσι δοκίμασα τη μέθοδο της κονσερβοποίησης, την οποία βρήκα
πανεύκολη και πολύ αποτελεσματική!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com