by admin

Κρεμόριο: τι είναι, πού το χρησιμοποιούμε, με τι το αντικαθιστούμε

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το κρεμόριο (τρυγικό  οξύ ή  κρεμοτάρταρο ή crème de tarte), είναι  ένα φυσικό συστατικό σε μορφή άσπρων κρυστάλλων που  προέρχεται  από  το  κατακάθι  του  κρασιού. Τι είναι το κρεμόριο και που μπορεί  να χρησιμοποιηθεί; Είναι άριστο φυσικό συντηρητικό, και στην κουζίνα χρησιμοποιείται σαν ρυθμιστής οξύτητας αλλά και σαν αρωματικό συστατικό. Αποτελεί σταθεροποιητικό παράγοντα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μαρέγκες
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr
Κατηγορία: Συμβουλές

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.argiro.gr