41
Ο λόγος που χρησιμοποιούμε το ξινόγαλο σε μία συνταγή είναι πρώτα η γέυση που μας δίνει, αλλά και η χημική αντίδραση που δημιουργεί όταν συνδυάζεται με τη σόδα.
Αυτή η μίξη έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία φυσαλίδων στο μίγμα κι έτσι γίνονοται πιο αφράτα και αέρινα τα κέικ, τα cup cakes, κλπ.
Σας προτείνω να βάζετε ακριβώς ότι υλικό σας συνιστώ στην κάθε συνταγή. Όμως, αν για κάποιο λόγο δεν το έχετε, δείτε εδώ πώς μπορείτε να αντικαταστήσετε το ξινόγαλο χωρίς κόπο, για ένα τέλειο αποτέλεσμα.
Αυτή η μίξη έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία φυσαλίδων στο μίγμα κι έτσι γίνονοται πιο αφράτα και αέρινα τα κέικ, τα cup cakes, κλπ.
Σας προτείνω να βάζετε ακριβώς ότι υλικό σας συνιστώ στην κάθε συνταγή. Όμως, αν για κάποιο λόγο δεν το έχετε, δείτε εδώ πώς μπορείτε να αντικαταστήσετε το ξινόγαλο χωρίς κόπο, για ένα τέλειο αποτέλεσμα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr