by admin

Μαγειρέματα με φρέσκα φασολάκια

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τα φασολάκια τα μαγειρεύουμε συνήθως λαδερά με τομάτα και «συνήθως» παραβρασμένα. Για να αποφύγουμε το τελευταίο, η λύση είναι απλή και κοινή σε πολλά φαγητά της ελληνικής κουζίνας: σουρώνουμε το κρέας, τα λαχανικά και γενικά τα στέρεα υλικά του φαγητού μας και βράζουμε τη σάλτσα έως ότου συμπυκνωθεί όσο χρειάζεται. Επειτα ξαναβάζουμε το φαγητό στη σάλτσα και το σερβίρουμε. Για τους τρόπους μαγειρέματος, τα πράγματα είναι πιο σύνθετα. Βεβαίως η φαντασία και η έρευνα βοηθούν, αλλά βοηθάει και η εμπειρία άλλων λαών. Για να ξεφύγετε, λοιπόν, από την κλασική συνταγή, δοκιμάστε να τα ζεματίσετε...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Συμβουλές
Συνταγή από Αλέξανδρος Γιώτης

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr