by admin

Μυστικά για απίθανη πάβλοβα με τέλειες μαρέγκες

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

 Ακολουθώντας τα μυστικά που σας αποκαλύπτω, θα φτιάχνετε πάντα τέλειες μαρέγκες και βέβαια μία απίθανη Πάβλοβα! –Τα ασπράδια να είναι σε θερμοκρασία δωματίου και ολόφρεσκα. –Στα ασπράδια δεν πρέπει να πέσει ούτε ίχνος από κρόκο κατά το χώρισμα των αυγών. –Το μπόλ ανάδευσης πρέπει να είναι πολύ καθαρό από οποιαδήποτε λιπαρή ουσία...
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr
Κατηγορία: Συμβουλές
Περισσότερες συνταγές: πάβλοβα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.argiro.gr