by admin

Πώς αποθηκεύουμε τη ζάχαρη άχνη

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Επειδή η ζάχαρη άχνη είναι πολύ ευαίσθητη στην υγρασία του αέρα και μπορεί να αποκτήσει πέτρινους σβόλους, μόλις ανοίξουμε τη σακούλα, καλό είναι να τη μεταφέρουμε σε αεροστεγές δοχείο που κλείνει καλά. Την αποθηκεύουμε σε σκιερό και δροσερό μέρος -όχι σε ψυγείο-, μακριά από έντονες οσμές.
Διάβασε τη συνταγή στο www.glykesistories.gr
Κατηγορία: Συμβουλές

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.glykesistories.gr