Δημοσιευμένες » Θαλασσινά

Ταϊλανδέζικες γαρίδες με λαχανικά

saltandsugar
Ετοιμάστε ένα ξεχωριστό ασιατικό πιάτο σε λίγο χρόνο και εντυπωσιάστε με τις ικανότητές σας στην κουζίνα! Σερβίρει: 4 | Χρόνος προετοιμασίας: 10′ | Χρόνος μαγειρέματος: 20′ ...

Σπαγγέτι κολοκυθιού με γαρίδες

yumyum
Αν ψάχνετε για διαιτητικές συνταγές τότε θα πρέπει να δείτε αυτά τα Σπαγγέτι κολοκυθιού με γαρίδες ...

Σουπιές αχνιστές

syntageskamomata
Υλικά 1 ½ κιλό σουπιές καθαρισμένες ½ κουτ. γλυκού πάπρικα γλυκιά ½ φλιτζ. τσαγιού νερό ½ φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο Χυμός από 2 μέτρια λεμόνια Ρίγανη Αλάτι Πιπέρι ...

ΜΥΔΙΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ

syntagestisgogos
Ενα υπεροχο πεντανοστιμο ορεκτικο με πλουσιο αρωμα φρεσκου δυοσμου και μια απλη νοτα μυρωδατου ουζου!!! ...

home_goodfood_blog1

Μύδια σαγανάκι Νο.07

greekmasa
Ένας μεζές εύκολος και καλοκαιρινός. Ιδανικός για το καλοκαιρινό μας τραπέζι! ...

ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΦΑΒΑ ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΤΡΟΥΦΑΣ Παρλιάρου

glykes-alchimies
Τοποθετούμε το χταπόδι, το λάδι, το κρασί, το κρεμμύδι και τη δάφνη σε μια μικρή κατσαρόλα. Σιγοβράζουμε με το καπάκι κλειστό για περίπου 25 λεπτά. Βάζουμε τη φάβα στη κατσαρόλα και σκεπάζουμε με νερό. ...

Συνταγή για καλαμαράκια τηγανητά στον φούρνο!

ediva
Τα καλαμαράκια είναι από τους πιο νόστιμους τσιπουρομεζέδες που υπάρχουν. Το μόνο μπελαλίδικο είναι ότι πρέπει να είσαι πάνω από το τηγάνι μέχρι να τηγανιστούν όλα. Πέρα από αυτό παίρνει μυρωδιά τηγανίλας όλο το σπίτι και μαζί και τα ρούχα. ...

Χταπόδι με αγκινάρες και μάραθο (ή άνηθο)

cretangastronomy
Έφτιαξα το πιάτο με την παλιά παραδοσιακή συνταγή μας, προσθέτοντας μόνο μια μικρή πινελιά δική μου που δεν θα την έλεγα «δημιουργικότητα» μιας και είναι ασήμαντη. ...
home_goodfood_blog1

Καλαμαράκια τηγανιτά-Όλα τα μυστικά για τέλειο τηγάνισμα

delicieuses.forumgreek
Είναι από τα φαγητά αυτά που λατρεύουμε να έχουμε στο τραπέζι μας αλλά αποφεύγουμε να φτιάχνουμε στο σπίτι γιατί συνήθως δε τα πετυχαίνουμε. Είτε θα έχουν τραβήξει πολύ λάδι και θα έχουν μαλακώσει εξωτερικά χωρίς να έχουν αποκτήσει την επιθυμητή τραγανή κρούστα, είτε θα ξεροψηθούν και θα σκληρύνουν, είτε θα κάνουμε την κουζίνα μας χάλια από τα λάδια που θα πετάγονται κατά τη διάρκεια του τηγανίσματος. ...

Γαρίδες πικάντικες

chefoulis
ΟδηγίεςΒάζουμε το τηγάνι σε μέτρια φωτιά να κάψει, προσθέτουμε το ελαιόλαδο, την μαργαρίνη, την καυτερή πάπρικα και την γλυκιά να βγάλουν... The post Γαρίδες πικάντικες appeared first on Chefoulis. ...
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 100 »