137
Εκτέλεση: Τρίβουμε το λάδι με το αλεύρι. Προσθέτουμε τα αυγά, μετά τη σόδα διαλυμένη στο ξύδι ή το λεμόνι και ζυμώνουμε, μέχρι η ζύμη να γίνει σφιχτή. Την αφήνουμε 1 ώρα ναξεκουραστεί. Ανοίγουμε λεπτό φύλλο και κόβουμε με τη ροδέλα διάφορα σχήματα (τετράγωνα ή ορθογώνια κομμάτια ή λωρίδες). Φτιάχνουμε φιόγκους ή θελιές ή ότ,ι άλλο θέλουμε και τηγανίζουμε σε μπόλικο καυτό ελαιόλαδο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagesmamas.com