by admin

Φουρνιστό χταπόδι με σάλτσα πορτοκαλιού

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το πόσο πάει το χταπόδι με το πορτοκάλι δεν λέγεται... Υλικά Για το χταπόδι 1 χταπόδι, κατά προτίμηση φρέσκο, βάρους περίπου 1.200 γρ., καθαρισμένο (αν δεν βρούμε ένα μεγάλο, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δύο μικρότερα, βάρους περίπου 700 γρ. το καθένα - αν πάρουμε κατεψυγμένο, θα πρέπει να ζυγίζει 1.500 γρ.) 4 - 5 κόκκοι μαύρου πιπεριού...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Θαλασσινά
Συνταγή από Νένα Ισμυρνόγλου

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr