275
Όταν έχουμε γαρίδες να μαγειρέψουμε, οι επιλογές είναι πάρα πολλές.
Για τους περισσότερους από μας, η πρώτη σκέψη είναι γαριδομακαρονάδα, γαρίδες σαγανάκι, ή γιουβέτσι.
Ένας πιο εύκολος, γρήγορος και εξίσου νόστιμος τρόπος, αλλά όχι πολύ γνωστός, είναι οι αχνιστές γαρίδες.
Για τους περισσότερους από μας, η πρώτη σκέψη είναι γαριδομακαρονάδα, γαρίδες σαγανάκι, ή γιουβέτσι.
Ένας πιο εύκολος, γρήγορος και εξίσου νόστιμος τρόπος, αλλά όχι πολύ γνωστός, είναι οι αχνιστές γαρίδες.
Γαρίδες αχνιστές με σκόρδο ή ασπρογιάχνι...
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com