by admin

Γαρίδες σαχανάκι (ή μήπως …σαγανάκι;)

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το σαχανάκι είναι το γνωστό σκεύος με δύο χερούλια που χρησιμοποιείται για μεζέδες συνήθως σε ποσότητα μερίδας, και δίνει τι όνομά του σε παρασκευάσματα με τυρί, με αυγά, με αλλαντικά , με θαλασσινά. Η ονομασία του προέρχεται από το τούρκικο sahan. Δεν γνωρίζω ποιος καθιέρωσε τον τρόπο μαγειρέματος σε σαχανάκι στα μέρη μας
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Κατηγορία: Θαλασσινά
Περισσότερες συνταγές: γαρίδες σαγανάκι, σαγανάκι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com