by admin

Καλαμαράκια τηγανιτά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά 1-2 λεμόνια το χυμό τους σπορέλαιο για τηγάνισμα Αφήνουμε τα καλαμαράκια να ξεπαγώσουν και προσέχουμε να βγάλουμε το κόκαλο που έχουν (κάτι σαν πλαστικό διαφανές). Τα βγάζουμε, τα ξεπλένουμε και τα αφήνουμε στο στραγγιστήρι να φύγουν τα νερά. Κλείνουμε καλά τη σακούλα και κουνάμε να πατροναριστούν καλά τα καλαμάρια. Βάζουμε μπόλικο λάδι, σε μια βαθιά κατσαρόλα, να κάψει καλά και τηγανίζουμε τα καλαμάρια για 2-3 λεπτά και τα βγάζουμε με μια τρυπητή κουτάλα. Προσέχουμε πολύ να μην τα τηγανίσουμε για παραπάνω χρόνο, γιατί στεγνώνουν και σκληραίνουν. Μπορούμε να τηγανίσουμε και τα φρ
Διάβασε τη συνταγή στο gefsieleftherias.blogspot.com
Κατηγορία: Θαλασσινά
Περισσότερες συνταγές: καλαμάρια τηγανητά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το gefsieleftherias.blogspot.com