167
Υλικά συνταγής καλαμάρια φρέσκα: 1 κιλό μέτριου μεγέθους Για τη μαρινάτα λεμόνι: 1 (το ξύσμα του) ρίγανη ξερή: 2 κουταλιές της σούπας 2 κλωνάρια φρέσκιας ρίγανης ελαιόλαδο: 5 κουταλιές σούπας αλάτι, πιπέρι Για τη σάλτσα φρέσκιας ρίγανης ρίγανη φρέσκια: 1 κουταλιά της σούπας σκόρδο: 1 σκελίδα λιωμένη ελαιόλαδο: ½ φλιτζάνι λεμόνι: 1 (o χυμός του) λίγο αλάτι χοντρό πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Διάβασε τη συνταγή στο www.icookgreek.com