by admin

Καλαμάρια ψητά με σάλτσα ρίγανης

3 from 1 vote

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά συνταγής καλαμάρια φρέσκα: 1 κιλό μέτριου μεγέθους Για τη μαρινάτα λεμόνι: 1 (το ξύσμα του) ρίγανη ξερή: 2 κουταλιές της σούπας 2 κλωνάρια φρέσκιας ρίγανης ελαιόλαδο: 5 κουταλιές σούπας αλάτι, πιπέρι Για τη σάλτσα φρέσκιας ρίγανης ρίγανη φρέσκια: 1 κουταλιά της σούπας σκόρδο: 1 σκελίδα λιωμένη ελαιόλαδο: ½ φλιτζάνι λεμόνι: 1 (o χυμός του) λίγο αλάτι χοντρό πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Διάβασε τη συνταγή στο www.icookgreek.com
Κατηγορία: Θαλασσινά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.icookgreek.com