85
Χρόνια είχα να φάω καλαμάρια του κουτιού, όπως τα έλεγε η γιαγιά μου, που όταν πηγαίναμε σπίτι της απροειδοποίητα για φαγητό μας άνοιγε μια κονσέρβα έκανε και μια τηγανιά πατάτες και ήταν η καλύτερή μας ! Είναι πάμφθηνα, πεντανόστιμα και σου λύνουν τα χέρια σε στιγμές που βιάζεσαι, δεν προλαβαίνεις για πολλά πολλά και έχεις να ταΐσεις και 2-3. Απαραίτητη όμως προϋπόθεση: να συνοδεύονται από μπόλικες τηγανιτές πατάτες, μια ωραία σαλάτα και να έχουν μπόλικο λαδάκι γιατί η σάλτσα που μένει είναι μούρλια !
Διάβασε τη συνταγή στο www.gourmelia.gr