by admin

Μπίσκ καραβίδας & η τεχνική για θεϊκή σούπα από οστρακόδερμα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η μπισκ (bisque) είναι μια πανέξυπνη εφεύρεση της γαλλικής μαγειρικής που στηρίζεται στη σκέψη ότι τα διάφορα οστρακόδερμα...
Η μπισκ είναι στην ουσία μια συγκεκριμένη τεχνική μέσα απ’ την οποία μεγεθύνουμε το γευστικό αποτύπωμα των οστρακόδερμων, καταλήγοντας σε μια πυκνή κρεμώδη σούπα, γιατί τα μαγειρεύουμε διπλά με το κέλυφος, που στη συνέχεια πολτοποιούμε πλήρως μαζί με το περιεχόμενό του για να φιλτράρουμε τελικά την πούλπα σε λεπτή σίτα, απελευθερώνοντας στην πορεία, την κρυμμένη γεύση της πρώτης ύλης!
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr
Κατηγορία: Θαλασσινά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το caruso.gr