by admin

Ψητό Χταπόδι στη Λαδόκολλα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Χταπόδι το νόστιμο θαλασσινό, που μαζί με τις γαρίδες και άλλα θαλασσινά, είναι σχεδόν απαράβατη προϋπόθεση για να στρωθεί το τραπέζι της Ελληνικής Καθαράς Δευτέρας.Μαγειρεύεται ποικιλοτρόπως και πάντα παραμένει γευστικό. Η πρόταση εδώ είναι να το ψήσουμε κλείνοντας το στη λαδόκολλα. Έτσι κλείνουμε τους χυμούς και τις αρωματικές θαλασσινές ιδιότητές του, πετυχαίνοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es
Κατηγορία: Θαλασσινά
Περισσότερες συνταγές: χταπόδι ψητό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.kitchenstori.es