200
Υλικά
- χταπόδι 1 τμχ
- κρέμα μπαλσάμικο 1 σφην
- λευκό κρασί 1 σφην
- ελαιόλαδο 1 σφην
- ρίγανη 1 κσ
- δαφνόφυλλα 4 φύλλα
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- μπαχάρι 5 κόκκοι
- κεδροκούκουτσα 4 κόκκοι
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ξύδι -
- ελιές -
Χταπόδι το νόστιμο θαλασσινό, που μαζί με τις γαρίδες και άλλα θαλασσινά, είναι σχεδόν απαράβατη προϋπόθεση για να στρωθεί το τραπέζι της Ελληνικής Καθαράς Δευτέρας.Μαγειρεύεται ποικιλοτρόπως και πάντα παραμένει γευστικό. Η πρόταση εδώ είναι να το ψήσουμε κλείνοντας το στη λαδόκολλα. Έτσι κλείνουμε τους χυμούς και τις αρωματικές θαλασσινές ιδιότητές του, πετυχαίνοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es