by admin

Σκόνες και θράψαλα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τα κάνουμε όλα "σκόνη" :-)) Κρεμμύδια, σκόρδα, καρότα, ντομάτα, άνηθο, τα ρίχνουμε σταδιακά στο ελαιόλαδο να σοταριστούν και στην συνέχεια μέσα στην σάλτσα που βράζει ρίχνουμε και τα καθαρισμένα, πλυμμένα θράψαλα με το σώμα τους ολόκληρο αλλά ξεχωριστά τα πλοκάμια.
Διάβασε τη συνταγή στο aromavanillias.blogspot.com
Κατηγορία: Θαλασσινά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το aromavanillias.blogspot.com