Σκορδάτες γαρίδες με πιλάφι λαχανικών

Καταχωρήθηκε στις 31/01/19

1 Ψήφοι Ψήφισε

Ένα από τα πιο γευστικά θαλασσινά είναι οι γαρίδες. Φτιάχνονται γρήγορα, ενώ μπορούν να συνδυαστούν άριστα τόσο με ζυμαρικά, όσο και με ρύζι ή κους κους. Οι φρέσκιες σαφώς είναι πιο ωραίες γιατί κρατάς τον ζωμό τους και τα κεφάλια τους και μπορείς να τα αξιοποιήσεις για την υπόλοιπη παρασκευή και ολοκλήρωση του φαγητού.  Αλλά όταν δεν έχεις πολύ χρόνο στην διάθεσή σου, μια χαρά κάνεις την δουλειά και με τις κατεψυγμένες και καθαρισμένες γαρίδες, όπως έγινε στην δική μου περίπτωση. Φαγητό στο πι και φι με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και άρωμα σκόρδου στην σάλτσα.

Διάβασε τη συνταγή στο https://aromavanillias.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις