by admin

Θαλασσινή Παέγια (Paella marinera) !!!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά400 γρ. φρέσκιες γαρίδες½ κιλό καλαμαράκια½ κιλό μύδιαΜισό κιλό ρύζι μπονέτ1 κρεμμύδιΝτοματοπελτέ½ πράσινη πιπεριά1 σκελ. σκόρδοΕλαιόλαδοΣαφράνΑλάτιΔιαδικασίαTo εθνικό φαγητό των Ισπανών με καταγωγή από τη Βαλένθια και στάνταρ συστατικά: το ρύζι, το σαφράν και το παρθένο ελαιόλαδο. Το όνομά του προέρχεται από το σκεύος μέσα στο οποίο μαγειρεύεται, "paellera" που είναι ένα ρηχό, επίπεδο, πλατ
Διάβασε τη συνταγή στο psarotopos.blogspot.com
Κατηγορία: Θαλασσινά
Περισσότερες συνταγές: παέγια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το psarotopos.blogspot.com