118
Ένα απίθανο πιάτο με ασυνήθιστο αλλά πολύ ωραίο συνδυασμό πορτοκαλιού με τα θράψαλα που θα σας εντυπωσιάσει.Υλικά: 1 κ. θράψαλα 1/3 φλ. λάδι 1 σκ. σκόρδο το χυμό 2 μεγάλων πορτοκαλιών 1 κ.σ. μουστάρδαπερίπου 1 κ. πατάτες αλάτι, πιπέρι λίγο ξύσμα πορτοκαλιού Εκτέλεση:Στο λάδι τσιγαρίζουμε το σκόρδο. Αν τα θράψαλα έχουν πέτσα τα καθαρίζουμε. Τα κόβουμε σε φαρδιές λωρίδες και τα τσιγαρίζουμε μαζί κι αυτά. Μόλις συρρικνωθούν λίγο ρίχνουμε το χυμό πορτοκαλιού...
Διάβασε τη συνταγή στο thisauroikouzinas-syntages.blogspot.com