by admin

Θράψαλα με σέσκουλα!!!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

τα θράψαλα είναι αυτό το ανοιχτόχρωμο είδος καλαμαριού που η σάρκα του είναι πιο λεπτή και πιο σκληρή από εκείνη του κλασικού καλαμαριού γι' αυτό και η τόσο χαμηλότερη του τιμή. Μπορεί να γίνει ψητό αλλά και στην κατσαρόλα με χορταρικά. Σήμερα σας το παρουσιάζω με σέσκουλα.
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com
Κατηγορία: Θαλασσινά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookthebook.blogspot.com