91
Υλικά
- ασκαλώνια 25 -
- πιπεριές τσίλι 4 τμχ
- πάστα κάρυ 50 γρ
- γαρίδες 800 γρ
- σπαράγγια 1 κιλ
- φιστίκι 100 γρ
- λάδι 100 ml
- γάλα καρύδας 450 ml
- αλάτι 10 γρ
- ζάχαρη 15 γρ
25 μικρά ασκαλώνια 4 αποξηραμένες κόκκινες πιπεριές τσίλι 50 γρ. κόκκινη πάστα κάρυ 800 γρ. γαρίδες, έτοιμες για μαγείρεμα 1 κιλό πράσινα σπαράγγια 100 γρ. φιστίκια 100 ml. λάδι 450 ml. γάλα ινδική καρύδας 10 γρ. αλάτι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.ucook.gr