80
Υλικά
- καλαμάρια 700 γρ
- καλαμποκάλευρο 0.33 φλ
- σιμιγδάλι 0.33 φλ
- αλεύρι σκληρό 1 φλ
- καλαμποκέλαιο -
- φασολάκια μαυρομάτικα 250 γρ
- πιπέρι τσίλι 1 τμχ
- άνηθος 1.5 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- αλάτι 1 κγ
- ξύδι βαλσαμικό 2 κγ
700 γρ. καλαμάρι καθαρισμένο Kallimanis 1/3 φλιτζάνι τσαγιού καλαμποκάλευρο ή σιμιγδάλι 1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι σκληρό Καλαμποκέλαιο για τηγάνισμα 250 γρ. φασόλια μαυρομάτικα 1 πιπεριά τσίλι (χωρίς σπόρια) 1 ½ κουταλιά σούπας άνηθος 4 φρέσκα κρεμμύδια 3-4 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 2 κουταλιές γλυκού λευκό balsamico ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr