ΧΤΑΠΟΔΙ ΜΕ ΦΑΒΑ ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΤΡΟΥΦΑΣ Παρλιάρου

Καταχωρήθηκε στις 14/05/18

1 Ψήφοι Ψήφισε

Τοποθετούμε το χταπόδι, το λάδι, το κρασί, το κρεμμύδι και τη δάφνη σε μια μικρή κατσαρόλα. Σιγοβράζουμε με το καπάκι κλειστό για περίπου 25 λεπτά. Βάζουμε τη φάβα στη κατσαρόλα και σκεπάζουμε με νερό. Προσθέτουμε το καρότο, το κρεμμύδι και τη δάφνη, και βράζουμε μέχρι να μαλακώσει και εξατμιστεί το νερό.

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.glykes-alchimies.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις