by admin

Χταπόδι με λευκό κρασί, μέλι και αρωματικά

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά για 4 άτομα

1 κιλό χταπόδι
2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
1 ποτήρι του νερού κρασί λευκό ημίγλυκο
1 φλιτζ. του τσαγιού ελαιόλαδο
1/4 κουτ. του γλυκού θυμάρι
1/4 κουτ. του γλυκού ρίγανη
2 κόκκους μπαχάρι
1 φύλλο δάφνη
1 κουταλιά μέλι
1/2 φλιτζ. του τσαγιού νερό ζεστό
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Αφαιρούμε προσεκτικά τα κόκαλα που έχει το χταπόδι κοντά στα μάτια, ανοίγουμε την κοιλιά και πετάμε τα εντόσθια και την κύστη με το μελάνι. Στη συνέχεια το πλένουμε πολύ καλά και το στραγγίζουμε. Το βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα με το λάδι και τα κρεμμύδια και σοτάρουμε σε δυνα

Διάβασε τη συνταγή στο www.e-syntages.gr
Κατηγορία: Θαλασσινά
Περισσότερες συνταγές: χταπόδι κρασάτο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.e-syntages.gr