216
Υλικά
- χταπόδι 1 τμχ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- πιπέρι 5 κόκκοι
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ελαιόλαδο 150 ml
- ξύδι από κρασί 30 ml
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- χυμός πορτοκαλιού 2 κσ
- δυόσμος 1 κσ
- ρίγανη 1 κγ
- πάστα ελιάς 1 κσ
Να τι θα απολαύσουμε προτού ορμήξουμε στον μπακαλιάρο. Υλικά 1 μεγάλο χταπόδι περίπου 2 κιλά, καθαρισμένο 1 φύλλο δάφνης 5 κόκκοι ολόκληρο πιπέρι 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο Για τη σάλτσα 150 ml ελαιόλαδο 30 ml ξίδι από κρασί 2 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού 2 κουτ. σούπας χυμός πορτοκαλιού 1 κουτ. σούπας φύλλα φρέσκου δυόσμου ή ρίγανης ή 1 κουτ. γλυκού ξερά...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr