by admin

Χταπόδι του γλυκάνισου με σύκα και αμύγδαλα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το σύκο δίνει μια γλυκιά γεύση στο φαγητό,που όμως εξισορροπείται από τις πιπεριές.Ο γλυκάνισος κρατάει τον τόνο...Αν θέλετε μπορείτε να ρίξετε τα αμύγδαλα στο τέλος για να μη μαλακώσουν και να διατηρήσουν την καπνισμένη γεύση τους...Σε κάθε περίπτωση μην ξεχάσετε μπόλικο πιπέρι από πάνω!
Διάβασε τη συνταγή στο cookthebook.blogspot.com
Κατηγορία: Θαλασσινά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookthebook.blogspot.com