46
Συνταγή για την αρχή του 2012: η τούρτα με τις 12 στρώσεις! Ολίγη σπιτική εξτραβαγκάντσα, γνήσια, δομημένη από καιρό, τολμηρή κι αναπάντεχα γλυκιά. Μόκα και μαύρη σοκολάτα, με 6 διαφορετικές προσεγγίσεις σε γεύση, χρώμα και υφή, 3 παντεσπάνια, άρωμα και εμφάνιση bold and beautiful. Απλά υλικά, καμία επιτήδευση και με ένα σχετικό εκτόπισμα να ρέπει προς αυτό που αποκαλούμε χαρακτήρα πληθωρικό, μια παρουσία pas vraiment de dose minimale, ενδεικτική της τάσης ‘δεν το βάζω κάτω’ και μαζί ‘δεν βαριέμαι’....
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com