93
Υλικά
- αλεύρι 100 γρ
- πούδρα αμυγδάλου 100 γρ
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
- μαργαρίνη με βούτυρο 100 γρ
- αλάτι 0.25 κγ
- ζάχαρη 200 γρ
- κρόκοι 100 γρ
- τυρί κρέμα 500 γρ
- κρέμα γάλακτος 650 γρ
100 γρ. αλεύρι 100 γρ. πούδρα αμυγδάλου 100 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora ¼ κ.γ. αλάτι 200 γρ. ζάχαρη 100 γρ. κρόκους αβγών 50 γρ. νερό 500 γρ. τυρί κρέμα 650 γρ. κρέμα γάλακτος 35% Μαρμελάδα φράουλα
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr