69
Υλικά
- βιτάμ 100 γρ
- φύλλο κρούστας 6 φύλλα
- ζάχαρη 1 φλ
- αμύγδαλα 0.5 φλ
- τυρί κρέμα 600 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- ζελατίνη 4 τμχ
- ζάχαρη 2 κσ
- βανίλια 1 τμχ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- μαρμελάδα πορτοκάλι 4 κσ
- μαρμελάδα εσπεριδοειδών 4 κσ
- μαρμελάδα πορτοκάλι 100 γρ
- μαρμελάδα εσπεριδοειδών 100 γρ
- κονιάκ 1 κσ
100 γρ. Βιτάμ λιωμένο 6 φύλλα κρούστας 1 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη 1 φλιτζ. τσαγιού νερό 1/2 φλιτζ. τσαγιού αμύγδαλα κοπανισμένα 600 γρ. τυρί κρέμα 200 ml κρέμα γάλακτος 4 ζελατίνες μικρές (15γρ.) 2 κουτ. σούπας ζάχαρη 1 βανίλια ξύσμα από 1 πορτοκάλι 4 κουτ. σούπας μαρμελάδα πορτοκάλι ή εσπεριδοειδών καλής ποιότητας (κατά προτίμηση σπιτική) 100 γρ. μαρμελάδα πορτοκάλι ή εσπεριδοειδών Λίγο νερό 1 κουτ. σούπας κονιάκ
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr