68
Υλικά
- κρόκοι 6 τμχ
- ασπράδι 6 τμχ
- ζάχαρη 120 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 120 γρ
- κορν φλάουρ 20 γρ
- βανίλια 1 φακ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 180 γρ
- κουβερτούρα 320 γρ
- βούτυρο 420 γρ
- κρέμα γάλακτος 500 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- βούτυρο 90 γρ
Την έβλεπα, την ξαναέβλεπα, τη θαύμαζα και την ξαναθαύμαζα! Βέβαια, η συνταγή στην οποία κατέληξα είναι ένα πάντρεμα διαφορετικών συνταγών... όσον αφορά στο μπισκότο και την κρέμα. Μόνον η μαλακή, butterscotch καραμέλα και πάλι από τον Στ. Παρλιάρο. Μια τούρτα ... που απαιτεί λίγο περισσότερο χρόνο αλλά το αποτέλεσμα... εξαίσιο!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com