78
Υλικά
- κορν φλάουρ 2 κσ
- γάλα σε σκόνη 4 κσ
- γάλα 2 κσ
- αυγά 12 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1.5 κγ
- ζάχαρη 18 κσ
- αλάτι 2 πρέζα/ες
- τυρί κρέμα 500 γρ
- ζελατίνη 3 φύλλα
- καφές 2 φλ
- εσάνς αμυγδάλου 3 σταγ
- κακάο 1 κγ
Υλικά Για το παντεσπάνι 2κσ κορν φλαουερ 4κσ γάλα σε σκόνη 2κσ γάλα 6 ασπράδια 1 κρόκο 1 1/2 κγ baking powder 6κσ γλυκαντικό ή κατα προτίμηση 1 πρέζα αλάτι Για την κρέμα 500γρ τυρί κρέμα 2 κρόκους 6 ασπράδια 1 πρέζα αλάτι 8κσ γλυκαντικό 3 φύλλα ζελατίνης
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr