54
Υλικά
- αυγά 6 τμχ
- ζάχαρη 125 γρ
- αλεύρι μαλακό 125 γρ
- βούτυρο 1 πκτ
- γάλα εβαπορέ 1 κουτί
- κουβερτούρα 100 γρ
- κουβερτούρα 150 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ:
6 αυγά
125 γρ. ζάχαρη
6 αυγά
125 γρ. ζάχαρη
125 γρ. αλεύρι μαλακό
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ:
1 πακέτο μαλακό βούτυρο
1 γάλα εβαπορέ
100 γρ. κουβερτούρα
ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ:
150 γρ. κουβερτούρα ψιλοκομμένη
200 ml κρέμα γάλακτος
Διάβασε τη συνταγή στο tasty-mam.blogspot.com