72
Υλικά
- αυγά 6 τμχ
- ζάχαρη 220 γρ
- σοκολάτα 220 γρ
- κακάο 70 γρ
- αλεύρι 70 γρ
- σταγόνες σοκολάτας 200 γρ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- αλάτι 2 πρέζα/ες
- βούτυρο 300 γρ
- ζάχαρη άχνη 150 γρ
Για το παντεσπάνι σοκολάτας 6 μεγάλα αβγά 220 γρ. ζάχαρη 220 γρ. σοκολάτα 60%-70% κακάο 70 γρ. αλεύρι 30 γρ. κακάο 200 γρ. σταγόνες σοκολάτας παγωμένες 1 κ.γ. υγρή βανίλια 2 πρέζες αλάτι Για την κρέμα σοκολάτας 300 γρ. βούτυρο μαλακό 150 γρ. άχνη 180 γρ. ψιλοκομμένη σοκολάτα 60-70% κακάο 1 κ.γ. βανίλια υγρή ξύσμα σοκολάτας για επικάλυψη
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr