61
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1.5 ποτ
- ζάχαρη 1.5 ποτ
- αυγά 6 τμχ
- κονιάκ 1 φλιτζανάκι
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- γάλα 0.5 ποτ
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 ποτ
- ανθότυρο 750 γρ
- επιδόρπιο γιαουρτιού 350 γρ
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
- κουβερτούρα 140 γρ
- ζελατίνη 9 γρ
- τρούφες σοκολάτας -
- μπισκότα 7 τμχ
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΧΡΩΜΗ ΤΟΥΡΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ, ΤΟΥ ΑΝΘΟΤΥΡΟΥ, ΤΗΣ ΦΡΑΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΙΑ!!!ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗ!!! ΥΛΙΚΑ (για 16 κομμάτια περίπου) Για το παντεσπάνι: 1,5 ποτήρι αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1,5 ποτήρι ζάχαρη 6 αυγά
Διάβασε τη συνταγή στο innikolskitchen.blogspot.gr