155
Υλικά
- βούτυρο 100 γρ
- ζάχαρη 220 γρ
- αυγά 3 τμχ
- γάλα 230 γρ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- βανίλια 1 φακ
- κακάο 75 γρ
- βούτυρο 200 γρ
- ζάχαρη άχνη 350 γρ
Πάντα θυμόμαστε ότι αφήνουμε το κέικ ή παντεσπάνι να κρυώσει πολύ καλά, για να μπορέσουμε να βάλουμε την κρέμα. Για ευκολία δίνω μια βουτυρόκρεμα, η οποία διατηρείται άνετα και εκτός ψυγείου τώρα που ο καιρός κρύωσε! Η πραλίνα φουντουκιού της δίνει εξτρα πόντους!
Διάβασε τη συνταγή στο santie-athina.blogspot.com