Κλασική σοκολατίνα Παρλιάρου

Καταχωρήθηκε στις 20/01/15

2 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά Παντεσπάνι 5 αυγά 130 γρ. ζάχαρη 130 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις + επιπλέον για το ταψί 30 γρ. κακάο λίγο βούτυρο αγελάδας, λιωμένο, για το ταψί Σιρόπι 150 γρ. ζάχαρη 150 γρ. νερό 60 γρ. κονιάκ Μους σοκολάτα 400 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, τεμαχισμένη 200 γρ. φρέσκο γάλα, πλήρες 400 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά ...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.steliosparliaros.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις