105
Υλικά
- αυγά 6 γρ
- ζάχαρη 170 γρ
- ζάχαρη άχνη 170 γρ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- κρέμα γάλακτος 500 γρ
- ζάχαρη 3 κγ
- φρούτα -
Ελαφριά και τέλεια, η πάβλοβα αποτελείται απο μία βάση μαρέγκας, πλούσια σαντιγύ και φρέσκα φρούτα εποχής...Για την διακόσμηση της πάβλοβα που σας παρουσιάζω σήμερα, εκτός απο τα φρούτα που είχα αγοράσει, έβαλα και τα λιγοστά μαύρα φραγκοστάφυλα, καθώς και τις φραουλίτσες απο τον κήπο μας ...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com