283
Υλικά
- κάστανα 1.2 γρ
- ζάχαρη άχνη 130 γρ
- βούτυρο αγελάδος 125 γρ
- κουβερτούρα 125 γρ
- μαρόν γλασέ 200 γρ
- γλυκό κάστανο 200 γρ
Υλικά
1.000-1.200 γρ. ακαθάριστα κάστανα (θα μας δώσουν περίπου ½ κιλό βρασμένα, αποφλοιωμένα κάστανα, γιατί έχουν μεγάλη φύρα)
130 γρ. ζάχαρη άχνη
125 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε θερμοκρασία δωματίου
125 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, λιωμένη σε μπεν μαρί
200 γρ. γλυκό του κουταλιού κάστανο, στραγγισμένο, ή μαρόν γλασέ (προαιρετικά)
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr