by admin

Κορμός κάστανο με σοκολάτα Παρλιάρου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

1.000-1.200 γρ. ακαθάριστα κάστανα (θα μας δώσουν περίπου ½ κιλό βρασμένα, αποφλοιωμένα κάστανα, γιατί έχουν μεγάλη φύρα)
130 γρ. ζάχαρη άχνη
125 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε θερμοκρασία δωματίου
125 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, λιωμένη σε μπεν μαρί
200 γρ. γλυκό του κουταλιού κάστανο, στραγγισμένο, ή μαρόν γλασέ (προαιρετικά)

Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr
Κατηγορία: Τούρτες-Κορμοί
Περισσότερες συνταγές: κορμός κάστανο, κορμός σοκολάτας
Συνταγή από Παρλιάρος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.steliosparliaros.gr