Κορμός κάστανο με σοκολάτα Παρλιάρου

Καταχωρήθηκε στις 21/01/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά 1.000-1.200 γρ. ακαθάριστα κάστανα (θα μας δώσουν περίπου ½ κιλό βρασμένα, αποφλοιωμένα κάστανα, γιατί έχουν μεγάλη φύρα) 130 γρ. ζάχαρη άχνη 125 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε θερμοκρασία δωματίου 125 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, λιωμένη σε μπεν μαρί 200 γρ. γλυκό του κουταλιού κάστανο, στραγγισμένο, ή μαρόν γλασέ (προαιρετικά)

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.steliosparliaros.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις