50
Υλικά
- αυγά τμχ
- ζάχαρη 1 ποτ
- βούτυρο 250 γρ
- κακάο 1 κουτί
- λικέρ μπανάνα 3 κσ
- μπανάνες τμχ
- ζάχαρη 1 ποτ
- φαρίνα 1.5 ποτ
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
- κακάο 2 κσ
Υλικά Για την κρέμα Αυγά 5 σε θερμοκρασία δωματίου Ζάχαρη 1 ποτήρι Βούτυρο 250 γρ λιωμένο Κακάο 1 κουτί Λικέρ μπανάνα 3 κουταλιές σούπας Μπανάνα 1 ψιλοκομμένη Για το παντεσπάνι Αυγά 4 σε θερμοκρασία δωματίου Ζάχαρη 1 ποτήρι Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 1 1/2 ποτήρι Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1 κουταλιά σούπας κοφτή Νερό 1 φλιτζάνι του καφέ Κακάο 2 κουταλιές σούπας Για το σιρόπι Νερό 1/2 ποτήρι νερού Λικέρ μπανάνα 2 κουταλιές σούπας Ζάχαρη 1 κουταλιά σούπας
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr