69
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 0.5 κούπα/ες
- αλεύρι 0.75 κούπα/ες
- βανίλια 1 τμχ
- τυρί κρέμα 250 γρ
- βούτυρο 70 γρ
- ζάχαρη άχνη 125 γρ
- βανίλια 1 κγ
- σιρόπι 1 κγ
- ερμόλ 1 τμχ
- κουβερτούρα 2 τμχ
- κρέμα γάλακτος 100 ml
Ανάλαφρη κρέμα βουτύρου και τυριού, στη γέμιση και για επικάλυψη αφράτη σαντιγύ καλυμμένη με απολαυστική σοκολάτα. Φίνα γεύση κλεισμένη σε ένα ζουμερό παντεσπάνι.Υλικά Για το παντεσπάνι 4 αυγά1/2 κούπα ζάχαρη3/4 κούπας αλεύρι (κόκκινο)ζάχαρη άχνη1 βανίλιαΓια το ράντισμα του παντεσπανιούχυμός ροδάκινου ή τσάι ροδάκινοΓια την κρέμα 250 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου 70 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου 125 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κ.γ. βανίλια ...
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumgreek.com