61
Υλικά
- αυγά 6 τμχ
- κρεμόριο 0.75 κγ
- ζάχαρη 50 γρ
- ζάχαρη 2 κσ
- εκχύλισμα βανίλιας 0.5 κγ
- κουβερτούρα 120 γρ
- κρέμα γάλακτος 240 ml
- εκχύλισμα βανίλιας 0.5 κγ
- ζάχαρη 2 κσ
Υλικά 6 μεγάλα αυγά, χωριστά οι κρόκοι από τα ασπράδια 3/4 κουταλιού κρεμόριο 50 γρ ζάχαρη και επιπλέον 2 κουταλιές 1/2 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας 120 γρ. σπασμένη κομματάκια κουβερτούρα Υλικά για την κρέμα: 240 ml κρέμα γάλακτος 1/2 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας 2 κουταλιές ζάχαρη...
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-syntages.gr