78
Υλικά
- αυγά 5 τμχ
- κορν φλάουρ 1 κούπα/ες
- κορν φλάουρ 2 κσ
- ζάχαρη 0.5 κούπα/ες
- βανίλια 1 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- γάλα εβαπορέ 2 κσ
- σπορέλαιο 4 κσ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- τυρί κρέμα 200 γρ
- γάλα φρέσκο 200 γρ
- βανίλια 1 φακ
- βανίλια 1 τμχ
Αφράτο παντεσπάνι ρολό, σιροπιαστό και γεμιστό με υπέροχη κρέμα και τυλιγμένο σε ινδοκαρυδο !!! Ένα πολύ εύκολο και οικονομικό γλυκό αφού αυτή η δόση βγάζει 22 πάστες και στο τέλος δεν πιστεύεις ότι το έφτιαξες εσύ !!!
Διάβασε τη συνταγή στο olgascuisine.gr