57
Υλικά
- μανταρίνια 5 τμχ
- ζάχαρη 160 γρ
- ασπράδι 3 τμχ
- κορν φλάουρ 1 κγ
- ξύδι 1 κγ
- σαντιγί 200 γρ
- ζάχαρη άχνη 2 κγ
- φουντούκι -
Για χάρη του γιόκα μου λοιπόν, σας κερνάω αυτό το γλυκό που βρήκα σε ένα αγγλικό περιοδικό αλλά δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένη από την περιγραφή! Μετά σκέφτηκα να ρίξω μια ματιά και στα γύρω blogoσπιτάκια και είδα αυτή τη συνταγή στοuna cucina, τι ωραία που τα λέει όλα η maria mas!Να ξεκινήσουμε με το ότι εγώ δεν έχω ξανακάνει όχι μόνο πάβλοβα αλλά ούτε απλές μαρέγκες! Είδα όμως αυτή τη συνταγή και το αποφάσισα...
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com