582
Υλικά
- αμύγδαλα 125 γρ
- ζάχαρη άχνη 100 γρ
- ασπράδι 60 γρ
- κρέμα γάλακτος 50 γρ
- κορν φλάουρ 10 γρ
- κουβερτούρα 50 γρ
- κουβερτούρα 600 γρ
- γάλα φρέσκο 300 γρ
- κρέμα γάλακτος 400 γρ
- κουβερτούρα 200 γρ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- μέλι 1 κγ
Υλικά
Μπισκότο
Μπισκότο
125 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη
100 γρ. άχνη ζάχαρη
60 γρ. ασπράδια αυγών (δηλαδή από 2 μικρά αυγά)
50 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά
10 γρ. κορν φλάουρ
50 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, λιωμένη σε μπεν μαρί ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr