by admin

Νέα σοκολατίνα Παρλιάρου

5 from 1 vote

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά
Μπισκότο

125 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη
100 γρ. άχνη ζάχαρη
60 γρ. ασπράδια αυγών (δηλαδή από 2 μικρά αυγά)
50 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά
10 γρ. κορν φλάουρ
50 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, λιωμένη σε μπεν μαρί ...

Διάβασε τη συνταγή στο www.steliosparliaros.gr
Κατηγορία: Τούρτες-Κορμοί
Περισσότερες συνταγές: σοκολατίνα
Συνταγή από Παρλιάρος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.steliosparliaros.gr