70
Υλικά
- μπισκότα 200 γρ
- βούτυρο 90 γρ
- τυρί κρέμα 600 γρ
- κρέμα γάλακτος 100 γρ
- αυγά 2 τμχ
- ζάχαρη 110 γρ
- κορν φλάουρ 1 κσ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- βανιλίνη 1 τμχ
- γιαούρτι αγελαδινό 150 γρ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- φράουλες 250 γρ
- ζάχαρη άχνη 50 γρ
Το Νεοϋορκέζικο, είναι ένα τσίζκεϊκ με ονομασία προέλευσης! Ανήκει στην κατηγορία των τσίζκεϊκ που η κρέμα τους πρέπει να ψηθεί στον φούρνο. Το χαρακτηριστικό του είναι, οτι το στρώμα της κρέμας είναι αρκετά ψηλό (5-6 εκ.) και επικαλύπτεται απο ενα γλάσσο ξυνόκρεμας (sour cream), ενώ γαρνίρεται με φρούτα και σάλτσα φρούτων (κουλί).
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com